La teva perruqueria canina a Mallorca!

Perruqueria canina situada al Port de Pollença, un poble costaner al nord de l’illa de Mallorca, banyat per aigües tranquil·les i cristal·lines, on podrà gaudir d’un agradable passeig amb vistes a la Badia de Pollença i la seva ciutat veïna, Alcúdia. Donem serveis als peluts des de fa més de quinze anys.

Actualment som dues treballadores, Marina i Magdalena. Per a nosaltres, el més important, és crear un ambient de confiança i seguretat entre els nostres clients de quatre potes, si vens a la nostra perruqueria canina, trobaràs la màxima higiene i la màxima professionalitat, però, sobretot, el màxim afecte i respecte cap als animals.

Treballem totes les tècniques de tall per a cans, a tisora, a màquina i stripping, i ens adaptem a les necessitats i característiques de cada animal per realitzar-li un tall completament personalitzat.

Els nostres serveis

Tall a tisora

Un treball realitzat a tisora llueix molt més que un realitzat íntegrament a màquina, per això, en tots els nostres serveis utilitzem tisores. Considerem que és una eina indispensable per al perruquer. Aquest servei inclou: bany hidratant, assecat, tall d'ungles, neteja d'orelles i un tall personalitzat realitzat 100% a tisores.

Tall comercial

A tots ens agrada veure als nostres companys de quatre potes ben guapos, però, alhora, volem un tall còmode i funcional. Deixa'ns sorprendre't amb talls adaptats a les seves necessitats i a l'última moda. Aquest servei inclou: bany hidratant, assecat, tall d'ungles, neteja d'orelles i tall personalitzat combinant tècniques de màquina i tisores.

Venda de productes

A la nostra botiga podràs trobar primeres marques en alimentació, cosmètica, antiparasitaris, joguines educatives, així com una acurada selecció de collars, corretges i arnesos.

Stripping

Del verb anglès “to stripp”, que significa arrabassar. El pèl dur no muda igual que els altres tipus de pèl que pateixen diverses mudes a l'any. Encara que el pèl mor, no cau. Per tant, nosaltres hem de retirar manualment la capa de pèl vell, per deixar que creixi la nova. És recomanable que es faci cada 6-8 setmanes. Aquest servei inclou: bany revitalitzant, assecat, tall d'ungles, neteja d'orelles, stripping i retocs a tisores.

Bany i retoc

Aquest servei està pensat per combinar entre els nostres serveis de tall, quan el pèl encara no ha crescut prou des de l'última sessió com per necessitar un tall de cabells complet. Aquest servei inclou bany hidratant, assecat, raspallat, tall d'ungles, neteja d'orelles i retocs de cabells a peus, panxa, lacrimal i zona perianal.

Programa de manteniment

Avui en dia, tots anem escassos de temps, per això oferim un programa de manteniment per a aquells clients que vulguin mantenir als seus companys de quatre potes en òptimes condicions al llarg de tot l’any, i, per les raons que siguin, no puguin o no sàpiguen fer-ho ells mateixos a casa i prefereixin un servei professional.

Els cans que conviuen amb nosaltres en un entorn urbà, necessiten unes rutines d’higiene regulars ja que, amb cada passeig, acumulen brutícia del carrer.

Els cans de pèl llarg

Els cans de pèl llarg, com els Yorkshire Terrier, els maltesos, els shih-Tzu, caniches … necessiten raspallats freqüents i retalls de pèl en zones higièniques, com són els plantars, lacrimal, panxa i zona perianal per evitar que se’ls acumuli la brutícia i facin mal olor. Recomanem que sigui en un període que no superi les 5 setmanes.

Els cans de pèl curt i mig

Els cans de pèl curt i mig, tot i que molta gent pensa que no necessiten acudir a la perruqueria, també requereixen de cures per mantenir el seu pèl en bones condicions. Amb un manteniment cada 4 o 5 setmanes podem prevenir els típics problemes de convivència generats per la constant caiguda de pèl que s’enganxa a la roba o sofàs. Mitjançant el desllanatge, podem eliminar durant la sessió el pèl madur que cauria durant les properes setmanes, amb el que aconseguirem veure menys pèls caiguts per casa.

La teva perruqueria canina!

+ de 0
anys d'experiència
+ de 0
cans satisfets

Vols més informació?

Coneixe’ns

MARINA
Mallorquina de naixement

i amant dels animals

des que té ús de raó.

Va arribar a el món de la perruqueria canina per casualitat. Després d’acabar els seus estudis de salut ambiental i auxiliar veterinari, un dia es va trobar amb una cussa abandonada en pèssimes condicions higièniques. Al no trobar professionals veritablement preparats en el sector de la higiene canina, va decidir estudiar i preparar-se amb bons perruquers canins i emprendre el seu propi camí en aquest meravellós món de pèls.

D’això, ja fa més de setze anys i des de llavors no ha deixat d’anar a formacions i cursos amb els millors professionals de la perruqueria canina. A més, ha adquirit el títol d’educadora canina, impartit per veterinaris etòlegs reconeguts a nivell mundial.

Algun dubte?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. O escriu-nos directament a hola@peluqueriacanina4potes.com.

  • Responsable: Marina Solivellas.
  • Finalitat: Resoldre els teus dubtes.
  • Legitimació: El teu consentiment.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades.

cita prèvia

Copyright © 2020 4 Potes  |  Web dissenyada amb 💙 per MaraMarka